SeniorenJournaal

Op 27 februari jl. waren Miny Vogelgsang en Roel Dragt (van de SeniorenJournaal-redactie) te gast bij de OZO-studio in Nijverdal, om te vertellen over het SeniorenJournaal – en over andere activiteiten van COSBO en de Almelose KBO, OVA en PCOB.
Beluister de opname:

Voor en door ouderen in Almelo

Een mooi initiatief van de drie Almelose ouderenorganisaties KBO, OVA en PCOB enkele jaren geleden: de start van het SeniorenJournaal. Inmiddels onder de vlag van de Stichting COSBO, waarin de drie bonden samenwerken. In het blad is allerlei nieuws voor en over Almelose ouderen te lezen.

Het SeniorenJournaal verschijnt 10 x per jaar en wordt door vrijwilligers bezorgd op ongeveer 1100 adressen in Almelo. De meeste ontvangers zijn 55 jaar of ouder. Dankzij betrokken adverteerders kan het SeniorenJournaal kostendekkend worden uitgebracht.

Het meest recente nummer van het SeniorenJournaal kunt u hieronder bekijken (met de X gaat u naar een groter scherm, met Esc weer terug).

Eerdere recente nummers bekijkt u in het archief.

Oudere nummers zijn (digitaal, pdf) aan te vragen bij seniorenjournaal@gmail.com.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

 

Stichting COSBO
Boddenstraat 3
7607 BL Almelo
tel: 0546-456909 (Almelo Sociaal)
E: cosbo@almelosociaal.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur
Vrijdagmorgen van 09.30 tot 12.00 uur