SeniorenJournaal krijgt een prijs

De provincie Overijssel wil vrijwilligers en initiatiefnemers waarderen en stimuleren onder het motto ‘Samen voor elkaar en met elkaar’. Elk jaar worden daarvoor de Overijsselse Vrijwilligersprijzen uitgereikt.
Dit jaar viel ons SeniorenJournaal in de prijzen. Statenlid Annemieke Wissink en van Avedan Annemarie Degger en Crista ten Hove kwamen op 23 november persoonlijk de prijs uitreiken.
We konden allerlei vragen beantwoorden en daarbij ook nog eens de goede samenwerking van de drie Almelose ouderenbonden benadrukken.

Mevrouw Wissink sprak lovende woorden en Roel Dragt mocht namens de redactie een fraaie oorkonde in ontvangst nemen naast waardebonnen en een zakje bloembollen. Roel bedankte voor dit blijk van waardering en benoemde dat er naast de redactie nog veel meer mensen betrokken zijn bij het SeniorenJournaal: de onze adverteerders, de drukker en daarnaast vele vrijwilligers: schrijvers van verslagen en artikelen, fotografen, het depot van het drukwerk bij Miny en Toni Vogelgsang, de coördinatoren van de bezorging en de bezorgers die het blad bij de mensen thuis brengen. Niet te vergeten de lezers die gelukkig geregeld laten weten het blad te waarderen.
Een leuke gebeurtenis en voor de redactie een extra stimulans om door te gaan met het maken van een goed en mooi SeniorenJournaal.
Bekijk hier een verslag en video van AaVisie.

Stichting COSBO
Boddenstraat 3
7607 BL Almelo
tel: 0546-456909 (Almelo Sociaal)
E: cosbo@almelosociaal.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur
Vrijdagmorgen van 09.30 tot 12.00 uur