Hulp bij belastingaangifte

De HUBA

Een HUBA (hulp bij belastingen) is een belastinginvuller opgeleid en gecertificeerd door de ouderenbond waar de belastinginvuller is aangesloten.

Gebruik maken van deze service

Neem contact met ons op.
St. COSBO of bel met de Coördinator
Bert Burer 06-11 51 83 48

Postadres via Almelo Sociaal
Boddenstraat 3, 7607 BL Almelo
Tel: secretariaat St. COSBO 06-42755498
Of mail ons via de contactpagina

De belastinginvuller komt bij u thuis. Ook als u geen lid van een ouderenbond bent, kunt u een beroep doen op deze belastingservice.

Kosten en aansprakelijkheid

Afhankelijk van de onderlinge afspraken kan de belastinginvuller een kleine onkostenvergoeding vragen. De belastinginvuller vult alleen eenvoudige aangiftes in. De kosten hiervan zijn € 15,-. U blijft ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor de aangifte en de aanvraag van zorg- en/of huurtoeslag. De vrijwillige belastinginvuller noch de ouderenbond kunnen aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit en de tijdigheid van deze service.

Waarschuwing

Geef nooit uw DigiD aan iemand anders, ook niet aan de belastinginvuller. Deze heeft bij het invullen van uw aangifte uw DigiD niet nodig, alleen uw BSN-nummer.

Ook belastinginvuller worden?

Vindt u de belastingaangifte niet zo’n vervelende klus? Bent u handig met de computer en heeft een eenvoudige aangifte geen geheimen voor u? Overweeg dan eens om belastinginvuller te worden! Iets voor u? Meld u aan bij ons! 

St. COSBO
Brugstraat 9
7607 XJ Almelo
tel: 0546-456909 (Almelo Sociaal)
E: cosbo@almelosociaal.nl


Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 09:00 - 16:00 uur
Vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur