Hulp bij belastingaangifte

De HUBA’s

Een HUBA (hulp bij belastingen) is een belastinginvuller opgeleid en gecertificeerd door de COSBO. U krijgt hulp bij uw belastingaangifte en/of het aanvragen van toeslagen.

Gebruik maken van deze service

Neem contact met ons op:
Tel: secretariaat St. COSBO 06-42755498 (kantooruren).
Of mail ons via de contactpagina. 
Post: Boddenstraat 3, 7607 BL Almelo

De belastinginvuller komt bij u thuis. Ook als u geen lid van een ouderenbond bent, kunt u een beroep doen op deze belastingservice.

Kosten en aansprakelijkheid

De belastinginvuller vult alleen eenvoudige aangiftes in. De kosten hiervan zijn € 15,-. U blijft ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor de aangifte en de aanvraag van zorg- en/of huurtoeslag. De vrijwillige belastinginvuller noch de COSBO kunnen aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit en de tijdigheid van deze service.

Waarschuwing

Geef nooit uw DigiD aan iemand anders, ook niet aan de belastinginvuller. Deze heeft bij het invullen van uw aangifte uw DigiD niet nodig, alleen uw BSN (BurgerServiceNummer).

Ook belastinginvuller worden?

Vindt u de belastingaangifte niet zo’n vervelende klus? Bent u handig met de computer en heeft een eenvoudige aangifte geen geheimen voor u? Overweeg dan eens om belastinginvuller te worden! Iets voor u? Meld u aan bij ons! 

Stichting COSBO
Boddenstraat 3
7607 BL Almelo
tel: 0546-456909 (Almelo Sociaal)
E: cosbo@almelosociaal.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur
Vrijdagmorgen van 09.30 tot 12.00 uur