Schrijf en foto wedstrijd!

door | 9 april 2020 | 0 Reacties

Digitale foto-, mandala- en schrijfwedstrijd voor ouderen

De COSBO, schrijft een wedstrijd uit voor alle 55-plussers in Almelo, Aadorp en Bornerbroek. Ouderen zijn aan huis gebonden door de coronacrisis. De COSBO stimuleert ouderen om actief en creatief bezig te blijven onder de huidige omstandigheden.
Daarom organiseert De COSBO een schrijf- en digitale fotowedstrijd en een mandalawedstrijd uit met het thema ‘De Lente….’.
Criteria:
Iedere deelnemer heeft de vrijheid om het thema “De Lente” zelf in te vullen. Voor de schrijfopdracht zijn er twee categorieën om uit te kiezen: een kort verhaal (één A4) of een gedicht. Voor de digitale fotowedstrijd kan men kiezen uit een kleuren- of een zwartwitfoto. Het kleuren van mandala’s kan naar eigen inzicht als het thema “De Lente..” er maar in uit komt.
Prijzen:
Er is voor elke categorie een prijs van € 100,00 te winnen en er zijn troostprijzen. Daarnaast worden de prijswinnende verhalen, de mandala’s, gedichten en foto’s opgenomen in het SeniorenJournaal.
Als ouderen elkaar weer mogen ontmoeten zal de prijsuitreiking plaatsvinden tijdens een gezellige morgen georganiseerd door de OVA Deze datum wordt later bekend gemaakt.
Deadline
Insturen kan tot uiterlijk 15 mei 2020. Bij voorkeur ontvangt de jury de bijdragen digitaal per mail: roel.dragt@ouderenverenigingalmelo.nl.
De jury
Bestaat uit Willem van Dooren, Evert Brouwer, Roel Dragt, Lily Altena en Martijn de Lange.
Per post
Als u de verhalen, mandala’s of gedichten liever per post opstuurt, dan kunt u uw bijdrage insturen naar: Lily Altena, Almelo Sociaal, Grotestraat 174, 7607 CZ Almelo.

Oranjefonds:
Deze activiteit is mogelijk gemaakt door het hulpfonds “acute coronahulp van het Oranjefonds”.
Dit fonds stelt organisaties in de gelegenheid sociale initiatieven te organiseren.

Het Oranjefonds: een samenleving waarin niemand er alleen voor staat.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

St. COSBO
Grotestraat zuid 174
7607 CZ Almelo
tel: 0546-456909 (Almelo Sociaal)
E: cosbo@almelosociaal.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 09:00 - 16:00 uur
Vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur


Privacybeleid COSBO