Gratis online uw verkeerskennis opfrissen?

door | 26 april 2021 | 0 Reacties

Gratis online uw verkeerskennis opfrissen?

woensdag 2 juni 2021 van 14.00 – 16.00 uur

Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer graag nog eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? En daarbij ook nog de mogelijkheid krijgen om al uw verkeersvragen voor te leggen aan een gecertificeerde voorlichter? Grijp nu uw kans! Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert een online opfriscursus voor senioren van 65 jaar en ouder uit de gemeente Almelo. U wordt onder leiding van een deskundige voorlichter van VVN in 2 uur bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn, denk bijvoorbeeld aan de turborotondes, verkeersborden, nieuwe belijningen, enz., en u ontvangt praktische adviezen. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen. De online cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeente Almelo in opdracht van ROV Oost-Nederland en vindt plaats op

De bijeenkomst heeft een informatief karakter en het is dus geen examen. Deelname aan de theoriecursus is gratis. Er is plaats voor ca.15 deelnemers. Wees er dus snel bij. Aanmeldingen gaan op volgorde van binnenkomst. De bijeenkomst vindt online plaats via MS Teams. Na bevestiging van uw deelname ontvangt u een link en een instructie waarmee u kunt aansluiten bij de bijeenkomst.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 25 mei 2021 via www.vvn.nl/opfriscursussen of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van VVN Opfriscursus Almelo. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

St. COSBO
Brugstraat 9
7607 XJ Almelo
tel: 0546-456909 (Almelo Sociaal)
E: cosbo@almelosociaal.nl


Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 09:00 - 16:00 uur
Vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur