Elke stap telt

door | 11 februari 2020 | 0 Reacties

COSBO in beweging
Elke Stap Telt in Almelo, Aadorp en Bornerbroek Gaat vanwege de Coronacrisis niet door!

Waar?
Elke Stap Telt is een wandelprogramma dat op vijf locaties in de gemeente Almelo wordt opgezet: clubgebouw CKV Achilles (Windmolenbroek), Het Sportpark (Sluitersveld), Medisch Centrum De Kolk (centrum), clubgebouw van ASV’57 en Het Brookshoes (Bornerbroek).

Wanneer?
In de maanden maart, april en mei vindt Elke Stap Telt plaats. De dagen en tijden dat wordt gewandeld, verschilt per locatie. Het totale programma duurt 12 weken. Als u interesse heeft, kunt u naar de informatieavond van de betreffende locatie komen:
Windmolenbroek: woensdag 19 februari, 19:30 uur in het clubgebouw van CKV Achilles
Sluitersveld: maandag 17 februari, 19:30 uur in Het Sportpark
Centrum: woensdag 26 januari, 19:30 uur in Medisch Centrum De Kolk
Aadorp: woensdag 10 februari, 19:30 uur in het clubgebouw van ASV’57
Bornerbroek: woensdag 11 maart, 19:30 uur in Het Brookshoes

Voor wie is de activiteit?
De activiteit wordt georganiseerd voor jong en oud, maar de verwachting is dat met name veel senioren zich inschrijven.

Wat wordt er gedaan?
Elke Stap Telt is een wandelprogramma van 12 weken waar het opbouwen van de conditie en gezelligheid centraal staan. Elke deelnemer krijgt een wandelschema op maat en kan met een stappenteller of een app op de eigen telefoon de vorderingen precies bijhouden. Na afloop van de gezamenlijke wandelingen is er uiteraard de tijd voor een heerlijk kopje koffie of thee. Na deze 12 weken krijgen alle deelnemers de mogelijkheid om in een nieuwe Wandelfit groep van Recreatiesport Almelo in te stromen. Zo wordt er ook na het project gewandeld!

Niveau?
Elke Stap Telt kent verschillende startniveaus, van beginner tot meer geoefende wandelaar. Iedereen is dus van harte welkom.

Kosten?
De totale kosten voor Elke Stap Telt bedragen in Aadorp of Bornerbroek €7,50 per deelnemer, inclusief de koffie. De kosten voor deelname aan Elke Stap Telt in het centrum, Sluitersveld of Windmolenbroek bedragen €25 in totaal. De kosten vallen in Aadorp en Bornerbroek dankzij een Sportimpuls-subsidie lager uit.

Onder wat voor begeleiding?
Elke groep van Elke Stap Telt wordt begeleid door één of meerdere wandelmoatjes.

In samenwerking met?
In Aadorp en Bornerbroek komt het project tot stand door een samenwerking met ASV’57, ATV De Molenhoek, de Avond4daagse, Fysio Almelo en Sportbedrijf Almelo.
In Windmolenbroek, Sluitersveld en het centrum komt het project tot stand door Recreatiesport Almelo, CKV Achilles, Het Sportpark, Medisch Centrum De Kolk en Sportbedrijf Almelo.

Hoe kan ik me aanmelden/deelnemen?
Aanmelden kan tijdens de informatieavond op de betreffende locatie. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Dan kunt u een kijkje nemen op de website www.sportbedrijfalmelo.nl/elkestaptelt of bellen met Jan Willem Dangremond via 0546 – 711 913.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

St. COSBO
Grotestraat zuid 174
7607 CZ Almelo
tel: 0546-456909 (Almelo Sociaal)
E: cosbo@almelosociaal.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 09:00 - 16:00 uur
Vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur


Privacybeleid COSBO